22.10.2021 |
Viure als Pirineus

MEDI AMBIENT

Un grup de motoristes andorrans sancionats per circular pel Parc Natural de l'Alt Pirineu

La prohibició de circulació motoritzada s'aplica des de l'1 de novembre fins al 31 de maig
Circulació motoritzada vall de santa Magdalena bis
Un mosso sanciona un motorista al Parc Nacional de l'Alt Pirineu/ PNAP
Un grup de motoristes andorrans sancionats per circular pel Parc Natural de l'Alt Pirineu

Els Mossos d'Esquadra han sancionat aquest cap de setmana un grup d'andorrans per circular amb motocicletes i quads pel Parc Natural de l'Alt Pirineu, L'Ajuntament de Farrera, l'Ajuntament de Llavorsí i les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la Vila i vall de Castellbò, Civís, Os de Civís, Ars i Asnurri han restringit el trànsit motoritzat, entre l'1 de novembre i el 31 de maig, als camins i vies rurals de la xarxa primària considerats d'alta muntanya dels quals són titulars i que transcorren dins el Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Circulació motoritzada vall de santa Magdalena

La restricció respon a la seguretat, la conservació de la via i per minimitzar l'afectació de la circulació motoritzada en la fauna amenaçada com el gall fer. Tant els Agents Rurals, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia civil vetllen pel compliment d'aquestes restriccions.

Pla general d'una pista d'accés a Santa Magdalena i un rètol indicador de la regulació d'accés motoritzat. (horitzontal)

(Foto: Una pista d'accés a Santa Magdalena i un rètol indicador de la regulació d'accés motoritzat /PNAP)

Els veïns de la zona tenen distintius per a ser reconeguts i poder desplaçar-se per l'àrea i estan posant barreres amb claus per evitar que els turistes que venen amb les motocicletes i els quads hi accedeixin.

Un grup de motoristes andorrans sancionats per circular pel Parc Natural de l'Alt Pirineu
Comentarios