La Fira La Carrulla celebra la seva primera edició dedicada a la petita infància a l'Alt Pirineu Aran

La Fira La Carrulla, s'estrena a l'Alt Pirineu Aran amb la seva primera edició dedicada a la petita infància del 0-6 anys. Des dels Serveis Educatius dels Pallars i la Llar d’Infants Municipal Malfargats han organitzat aquest esdeveniment que busca donar valor i visibilitat a la importància de la petita infància en el nostre context rural.
Cartell_Fira Carrulla
photo_camera Cartell de la 1a Fira Alt Pirineu i Aran de la petita infància La Carrulla

Tanmateix, a través d'una àmplia gamma d'activitats, la fira busca oferir a famílies, infants i professionals de l'educació una experiència enriquidora centrada en la promoció de l'educació i el desenvolupament integral dels més petits.

Durant l'esdeveniment, es realitzaran xerrades sobre temàtiques rellevants com la neuroeducació, el benestar emocional, el moviment lliure i la música en la primera infància. A més, es duran a terme tallers per als infants, que permetran explorar el joc i l'aprenentatge d'una manera participativa i divertida. S’hi trobaran estands amb exposicions d'experiències educatives de referència provinents de diferents centres educatius. També es comptarà amb una àrea d'expositors, on es podrà adquirir material educatiu específic per a aquesta etapa crucial de desenvolupament.

La Fira La Carrulla és una oportunitat única per a les famílies, els infants i els professionals del sector de l'educació del 0-6 anys per connectar, aprendre i descobrir noves eines i enfocaments per al desenvolupament infantil. A més, l'esdeveniment busca promoure el treball en xarxa i la creació d'espais de reflexió i intercanvi d'experiències entre els assistents.