Tallers primavera jove

Finalitzen els Tallers de primavera jove al Pallars Sobirà, amb un èxit de participació entre els joves

cistelleria 7 - copia
photo_camera Finalitzen els Tallers de primavera jove al Pallars Sobirà, amb un èxit de participació entre els joves

El mes de juny finalitza l’edició de tallers de primavera jove. Aquesta ha comptat amb 15 sessions de diferents temàtiques escollides pels i les joves del Pallars Sobirà, impartides per diferents talleristes de la comarca: ceràmica, henna, cistelleria, autodefensa feminista, teles, DJ, costura creativa, salsa i bachata, gravat, herbari pallarès i edició de so.

Es van recollir més de 100 pre-inscripcions als diferents tallers dels quals finalment han participat uns 70 joves de 12 a 35 anys. El 97% dels i les participants valoren l’experiència com a molt positiva

Els objectius de les activitats són: contribuir a multiplicar i enriquir les oportunitats educatives dels  joves del Pallars Sobirà i ampliar els àmbits d'interès dels i les joves oferint un ampli ventall d'activitats i experiències educatives de l'àmbit no formal que promoguin la motivació i l'autonomia i el reforç de les seves competències personals i socials en la construcció dels seus propis itineraris personals de futur.

Actualment ja es planifica una nova edició de tallers per la tardor de 2022 conjuntament amb la comunitat educativa compromesa a reduir les desigualtats d'accés a una educació a temps complet al Pallars Sobirà.

comentaris
Més a Pallars Sobirà