EQUIPAMENTS

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) posa a la venda les instal·lacions de l’Sport Center de Rialp

FGC preveu subhastar-les amb un preu de sortida de 1.200.373 euros, en una licitació que se celebrarà el 29 de juny.
photo_camera Les instal·lacions de l'Sport Center de Rialp / Port Ainé

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) posarà a la venda l’Sport Center de Rialp, les instal·lacions esportives de la seua propietat al costat de la carretera C-13 que des de fa anys lloga a empreses que les exploten. Segons ha publicat el diari lleidatà SEGRE, l’empresa pública preveu subhastar-les amb un preu de sortida de 1.200.373 euros, en una licitació que se celebrarà el 29 de juny a les oficines de FGC a Barcelona. Els postors podran acreditar-se fins al 17 de juny i hauran de dipositar una garantia de 60.019 euros per poder presentar les ofertes.

Sport Center de Rialp propietat de FGC
Les instal·lacions de l'Sport Center de Rialp / Port Ainé                        

Les instal·lacions esportives al costat de la carretera van sortir a subhasta el 2007 al costat de les pistes d’esquí i la Generalitat les va adjudicar, tal com va fer un any abans amb Espot Esquí. El Govern va posar les dos estacions del Pallars Sobirà a mans de Ferrocarrils, que va treure a concurs l’explotació de l’antic Sport Center de Rialp l’any 2014.Actualment una empresa local del Pallars Sobirà gestiona el gimnàs i altres instal·lacions de l’Sport Center en virtut d’un contracte per un període de 25 anys, mentre que altres societats mercantils i entitats es fan càrrec de l’alberg, l’establiment de restauració i altres equipaments que exploten. Els contractes d’aquests últims tenen una durada molt inferior a la del gimnàs i s’han sotmès a pròrrogues.

Ferrocarrils ja ha comunicat a responsables d’aquestes empreses la seua intenció de vendre el complex esportiu, i s’espera que les clàusules de la subhasta exigeixin a l’adjudicatari respectar la durada dels contractes que actualment estan vigents.

comentaris