SUCCESSOS

Els Mossos d'Esquadra detenen una parella al Pallars Sobirà per tràfic de drogues

Se'ls va intervenir 97 grams de cocaïna i 21.520 euros en metàl·lic
Detinguts Rialp drogues
photo_camera Material intervingut a la parella detinguda de Rialp / Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Rialp (Pallars Sobirà), el passat dimecres, un home i una dona, de 31 i 28 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Les detencions són resultat d'una investigació oberta fa mesos després de rebre informacions que apuntaven a la presència d'una parella, que es dedicaria a vendre substàncies estupefaents. Un cop recollits els indicis suficients es va iniciar la fase final de la investigació amb l'entrada i perquisició al domicili dels sospitosos i un establiment d'oci nocturn. Es van localitzar 21.250 euros, un paquet de 95 grams de cocaïna i embolcalls preparats per a la venda i una cinquantena de pastilles d'un medicament per la disfunció erèctil adquirits a Centreamèrica.

Les primeres gestions dels Mossos d'Esquadra van permetre confirmar l'il·lícit penal, concretar el pis localitzat a Rialp i la identitat de les persones relacionades.

Posteriorment, i en la investigació, es va constatar la venda de substàncies estupefaents tant al pis com des dels vehicles que utilitzaven habitualment i en una discoteca de la població de Sort que regentava una de les persones investigades.

Un cop recollits els indicis suficients es va iniciar la fase final de la investigació amb l'entrada i perquisició al domicili dels sospitosos i a l'establiment d'oci nocturn. El passat dimecres, a primera hora del matí, es va posar en marxa el dispositiu amb la participació també d'agents de seguretat ciutadana, ARRO i Canina.

Davant els fets les dues persones van quedar detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta i no es descarten nous comisos derivats de l'activitat delictiva.

Els detinguts han passat aquest divendres a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.