ACTIVITATS D'ESTIU

Juan Carlos Unzué ofereix una 'lliçó de vida' als nens del Pep Summer Camp de Rialp

L'exporter i extècnic Juan Carlos Unzué, malalt d'ELA, ha pronunciat una xerrada vital davant 200 nens del campus de Pep Guardiola a Rialp
Unzué Rialp
photo_camera Juan Carlos Unzué amb nens i tècnics del Pep Summer Camp / @PepSummerCamp

L'exporter i extècnic Juan Carlos Unzué, malalt d'ELA, ha ofert, aquest dijous, una xerrada vital a 200 nens del campus de Pep Guardiola a Rialp. Durant una mica més d’una hora Unzué, que va arribar a la xerrada directament des de Pamplona, va aportar llum sobre aquesta malaltia degenerativa, que pateix des de fa tres anys, ara per ara incurable i amb una esperança de vida de tres a cinc anys. L'exporter va convidar els assistents a l’acte a continuar endavant: “La vida val la pena viure-la i gaudir-la”.

L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, va compartir a les seves xarxes socials la visita de Juan Carlos Unzué al municipi pallarès, a qui va agrair "la lliçó magistral" que va oferir als joves participants al Campus.

Unzué Rialp Gerard Sabarich

Juan Carlos Unzué va ser diagnosticat d’ELA el 2020 i des de llavors s’ha bolcat en actes de suport a la investigació i divulgació d’aquesta malaltia. Nascut a Orkoien, Navarra, el 1967 com a jugador de futbol va formar part de l’Osasuna, on va començar i es va retirar, FC Barcelona, Sevilla, Oviedo i Tenerife. Com a tècnic, va dirigir el Numància, el Racing, el Celta i el Girona, a més de formar part del cos tècnic del Barça quan l’entrenava Luis Enrique Martínez.

Més a Pallars Sobirà