Denunciats els responsables d'un refugi del Parc Nacional d'Aigüestortes per celebrar una actuació musical

En aquest espai protegit està prohibit l'ús de megafonia, ràdios i altres instruments que puguin interrompre la tranquil·litat de les persones i la fauna

foto_3245544
photo_camera Un agent del Seprona fent tasques de vigilància dins del Parc Nacional d'Aigüestortes.

La Guàrdia Civil va denunciar, el 2 d'agost passat, als responsables del refugi Josep Maria Blach, per la celebració d'una actuació musical, dins el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, sense autorització. Els agents del Servei de Protecció a la Natura (SEPRONA) van tenir coneixement que s'estava programant un concert a traves de les xarxes socials i el dimecres dia 2 d'agost van comprovar que efectivament s'havia realitzat durant la tarda una actuació musical.

Aquest tipus d'activitats incompleix la normativa d'aquest espai protegit i per tant els agents del Seprona van denunciar als responsables de l'esdeveniment per no tenir autorització i per realitzar una activitat prohibida que pot afectar a la fauna. Al Parc Nacional està prohibit l'ús de megafonia, ràdios i altres instruments que puguin interrompre la tranquil·litat del Parc.