La seu del Consell Comarcal del Pallars Sobirà està previst que es traslladi aquest estiu

Les obres d'adequació del nou espai les realitzarà l'empresa Cervós S.L i Climatització Saufer per un import de 303.388 euros

foto_3309134
photo_camera Els serveis del Consell Comarcal es traslladaran a aquest edifici

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà preveu poder fer el trasllat al nou edifici, on actualment hi ha l'Oficina Comarcal de Turisme, durant els mesos de juliol o agost. Aquestes són les previsions amb les quals es treballa després de l'obertura de pliques i adjudicar la realització de l'adequació de l'espai a la UTE formada per Cervós i Climatització Saufer S.L. El període d'execució de les obres serà de 4 mesos i la inversió serà de 303.388,08 euros, segons la proposta de l'empresa. Al nou edifici es traslladaran tots els serveis de l'ens comarcal excepte els de serveis socials que continuaran al mateix espai. Serveis ubicats en altres espais sí que es traslladaran a l'actual edifici del Consell i d'aquesta manera quedaran tots aglutinats en un mateix edifici.

L'edifici de l'Oficina Comarcal de Turisme ja va ser construït pensant a acollir el Consell Comarcal en un futur. Des de fa uns mesos els plens del Consell ja es realitzen en aquest edifici donat que l'actual Consell ha quedat petit.