09.12.2022 |
Viure als Pirineus

LLIBRES

El CAN de Farrera obre l'espai a lectors que vulguin gaudir de la literatura

Amb la campanya 'Llegeix a Farrera' es proposa comprar dos llibres i anar-los a llegir al Pirineu
CAN
Farrera, al Pallars Sobirà/CAN
El CAN de Farrera obre l'espai a lectors que vulguin gaudir de la literatura

El Centre d'Art i Natura de Farrera (CAN), al Pallars Sobirà, obre les portes als lectors que vulguin gaudir de la literatura. Amb la campanya 'Llegeix a Farrera' es proposa comprar dos llibres a qualsevol de les llibreries inscrites en l'oferta i anar-los a llegir al Pirineu. A les llibreries La Calders, La Carbonera, Documenta i La Memòria, de Barcelona, ja es pot trobar aquesta promoció.

El programa s'estendrà durant tot l'any i preveu expandir-se per totes les llibreries de Catalunya en els pròxims mesos. D'aquesta manera es podran fer reserves de quatre dies a Farrera des de l'1 de març fins al 31 de desembre d'aquest any, a un preu reduït de 210 euros ( 4 dies i 3 nits amb tot inclòs) per relaxar-se i gaudir del plaer de la lectura. Les reserves han de fer-se a través del correu electrònic [email protected] i indicar els llibres triats.

Cartell de la campanya 'Llegeix a Farrera'. (vertical)

El CAN vetllarà per evitar qualsevol preocupació més enllà de posar bé el punt de llibre al lector. D'aquesta manera, hom podrà dedicar-se a "la pura contemplació i l'oci intel·lectual fugint de l'estrès de la plana".

Lluís Llobet, director del CAN, ha volgut destacar que "Farrera per la seva localització i determinació permet concentrar-se de veritat en una tasca i gaudir-la en tots els seus sentits". Llobet ha afegit que d'aquesta manera Farrera esdevé "la localització perfecta per poder fruir de la lectura" i ha afirmat que Farrera "és un poble on es pot gaudir de veritat del silenci i del temps".

El CAN de Farrera obre l'espai a lectors que vulguin gaudir de la literatura
Comentarios