CURSES DE MUNTANYA

La Vertical Cabanera es reconverteix en cursa de muntanya

La duresa de la Vertical Cabanera, va fer prendre la decisió de reconvertir-la en una cursa de muntanya que canviarà de recorregut cada any i permetrà donar a conèixer els diferents itineraris de la Vall Fosca.

Vertical Cabanera
photo_camera Una edició anterior de la Vertical Cabanera/Club d'esquí de la Pobla de Segur

El 13 de juliol tindrà lloc la 1a edició de La Cabanera, una cursa de muntanya que és l’evolució de la Vertical Cabanera, que es va celebrar 9 anys seguits i consistia en pujar al Montsent de Pallars des de Capdella, salvant 1.400 m en poc més de 5 km.

La duresa de la Vertical Cabanera, va fer prendre la decisió a l’organització de reconvertir-la en una cursa de muntanya que canviarà de recorregut cada any i permetrà donar a conèixer els diferents itineraris de la Vall Fosca.

En aquesta primera edició de La Cabanera, coorganitzada per l’Ajuntament de la Torre de Capdella, el Club d’Esquí de la Pobla de Segur i tot un seguit de voluntaris, es realitzaran dos recorreguts, La Cabanera de 23,6 km i 1170 m de desnivell, i la Marxa de La Cabanera de 12,5 km i 850 m de desnivell.

El punt de sortida serà la Plana de Mont-ros, i els corredors que participin a La Cabanera, passaran per 9 pobles, dels 19 que hi ha a la Vall Fosca.

La Cabanera, coincideix amb el 4t Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus, que també organitzarà una caminada que coincidirà amb trams de la cursa, perquè els participants puguin acompanyar i animar els corredors.

comentaris