09.12.2022 |
Viure als Pirineus

EXCURSIONISME

La Vall Fosca acull les proves d'accés a la formació d'excursionisme

Un total de 240 aspirants faran aquesta prova física de resistència que consisteix a salvar un desnivell d’uns 1500 metres, des de la Central de Capdella fins al Montsent de Pallars

ASCENS MONTSENT (1)
La Vall Fosca acull les proves d'accés a la formació d'excursionisme

Aquest dissabte, 8 de juny, a partir de les 6.30 h, l’Institut de la Pobla de Segur durà a terme les proves d’accés de la formació específica d’excursionisme al municipi de la Torre de Capdella.

Un total de 240 aspirants faran aquesta prova física de resistència que consisteix a salvar un desnivell d’uns 1500 m, pujant des de la Central de Capdella fins al Montsent de Pallars, per un recorregut marcat i amb un temps determinat.

brífing

Els aspirants han de portar el material obligatori de la prova, que inclou, entre altres coses, una motxilla de 10 kg. Com en edicions anteriors, una part dels 10 kg seran productes com paquets d’arròs, llegums o sal, que després donaran al banc d’aliments de la Pobla de Segur.

Els participants, que provenen tant de Catalunya com de la resta de la Península o d’Andorra, intentaran superar les proves que els permetran cursar els cicles formatius corresponents del Departament d’Educació de la Generalitat en les diferents modalitats.

Durant la setmana ja s’han realitzat altres proves més específiques com la de barranquisme , muntanya mitjana , o d’escalada.

La Vall Fosca acull les proves d'accés a la formació d'excursionisme
Comentarios