02.10.2022 |
Viure als Pirineus

"Trepitja Fort" L'Onzè Festipallars

L’onzena edició del Festipallars arriba amb molta força aquest dissabte, 7 de juliol a la platja del Piolet de Salàs de Pallars.

IMG_20170709_225142
Foto d'una edició anterior del Festipallars
"Trepitja Fort" L'Onzè Festipallars

Aquest festival, s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars com a municipi acollidors d’aquesta edició, Senterada, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal i la Direcció General de Joventut.

El Festipallars compleix onze anys sense perdre l’objectiu de donar veu i visibilitat als músics pallaresos en un entorn immillorable des del qual es gaudeix d’una gran experiència musical, incorporant novetats com paradetes artesanes, activitats nàutiques, sortejos i més sorpreses pensades per als joves de la comarca.

Des de reinventar-se ja el format l’any passat, aprofitant l’entorn del llac per gaudir d’activitats acompanyades de música d’un DJ,  enguany per primer cop s’incorpora un grup musical extern al Pallars, la SUU, un grup emergent conegut sobretot a Instagram.

Cal destacar també que enguany amb el Festipallars, s’endega  la campanya d’estiu 2018 del Bus de la Festa, que pretén conscienciar als joves de la importància de sortir de festa amb prevenció, posant  a la seva disposició el Bus que farà la ruta pels pobles pallaresos fins a deixar-los al Piolet.

Finalment,  també es podrà gaudir  d’un sopar popular que donarà pas a la continuïtat de la festa.

"Trepitja Fort" L'Onzè Festipallars
Comentarios