27.11.2022 |
Viure als Pirineus

El primer cas d’èxit amb el programa Reempresa al Pallars Jussà

La botiga “Lo Llaminer”, de comercialització de llaminadures ubicada a Tremp, ha estat la primera empresa que ha realitzat una cessió del negoci mitjançant l’acompanyament i la gestió del servei Reempresa, prestat des del Consell Comarcal del Pallars Jussà mitjançant conveni de col·laboració amb Globalleida.

20180705_cessiónegoci
Botiga "Lo Llaminer", a Tremp
El primer cas d’èxit amb el programa Reempresa al Pallars Jussà

La Reempresa, es tracta d’un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial adreçat a petites i mitjanes empreses que vulguin cedir el seu negoci. Aquesta iniciativa, fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció.

Aquest comerç, que durant 18 anys ha tingut la mateixa propietària, s’ha adherit a aquest programa que permet agafar un nou relleu sense haver de començar de zero, garantint els mecanismes legals, administratius i jurídics i oferint l’acompanyament d’un professional que gestioni les tramitacions.

La Vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Pilar Cases, ha afirmat que “aquests programes afavoreixen que el teixit empresarial de la nostra comarca segueixi viu, evitant el seu tancament i alhora, posant a disposició tant del cedent com dels nous propietaris les eines i l’assessorament necessari per assegurar que les tramitacions es compleixen amb èxit.”

Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents, per aquest motiu, suposa un bon instrument que garanteix la continuïtat de l’activitat al llarg del temps.

El primer cas d’èxit amb el programa Reempresa al Pallars Jussà
Comentarios