JOVENTUT

Una trentena de joves participen al camp de treball local de la Pobla de Segur

La regidora de Joventut, Sílvia Servent, s’ha mostrat satisfeta en veure que “un any més, el jovent del municipi ha demostrat que volen donar un cop de mà a les necessitats del poble”
Joves camp de treball
photo_camera Grup de Joves que participen al camp de treball de la Pobla de Segur

Fins a 35 joves han participat aquest estiu al camp de treball local, organitzat per l’Ajuntament de la Pobla de Segur majoritàriament durant el mes de juliol. Aquest any han sigut sis els serveis de voluntariat oferts: l’obertura del Jardí dels Llibres, d’Alba Jussà, donar suport a les monitores del Casal d’Estiu municipal, col·laborar en les tasques de posta a punt pel nou curs a l’Escola Raiers i donar suport a la Biblioteca. A més, durant la primera setmana d’agost es durà a terme el voluntariat “Medi ambient”, consistent en les tasques d’obertura d’un nou sender al municipi. Per últim, aquest camp de treball compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Torre de Capdella ja  les joves d’aquest municipi realitzen el voluntariat a l’escola bressol de la Plana de  Mont-ros.

Els i les joves participants al camp de treball local, que han treballat durant 15 hores a la setmana, han rebut una recompensa de 30 euros de descompte per bescanviar als comerços i serveis de la Pobla de Segur. La regidora de Joventut, Sílvia Servent, s’ha mostrat satisfeta en veure que “un any més, el jovent del municipi ha demostrat que volen donar un cop de mà a les necessitats del poble”. Servent ha remarcat que el ventall d’opcions de voluntariat “poc a poc s’assembla al que hi havia abans de la pandèmia ja que hem pogut tornar a la biblioteca i al casal d’estiu”, malgrat que l’edició d’aquest any també ha estat marcada per les mesures de seguretat del coronavirus.