Trenta anys d'èxits del Club Patí Tremp

Club Patí Tremp
photo_camera Club Patí Tremp
Demà dissabte, dia 6 de desembre, la Federació Territorial de Lleida organitza la seva festa anual a Tremp, amb la participació de gaire bé tots els clubs de la província i dels guanyadors del Trofeu Federació Lleida comptant amb 285 patinadors. Es podrà gaudir d’exhibicions de gran nivell, en un ambient festiu i enriquidor per a tots els públics. El Club Patí Tremp és un club de competició de patinatge artístic sobre rodes, un esport molt complert física i artísticament que  participa activament en festivals, certificats, campionats d'iniciació, competicions i trofeus nacionals o internacionals.
 
Els orígens del Club daten dels anys 80, quan es constitueix, el 31 de gener del 1984. En els seus inicis el club abraçava el patinatge artístic i el hoquei patins, però 10 anys més tard es van separar les dues seccions i ara sols perdura el patinatge artístic. En un principi era una activitat d’una hora setmanal portada per l’Ester Ribera. L'any 1989, es va incorporar l’entrenador nacional Joan Potrony afegint una hora més de treball setmanal i per tant augmentant el rendiment dels esportistes. A partir d'aquí es va començar a assolir podis en els campionats provincials als que participaven gràcies al treball diari dels patinadors i dels seus entrenadors. Actualment el Joan , la Thaís Plà, ex-patinadora nacional, junt amb la Sònia Ortiz, fan possible el treball de pista, potenciant a diari i motivant als patinadors i patinadores
 
A dia d'avui, el Club, ha obtingut el reconeixement que es mereix, amb un gran nombre de podis provincials i participacions a Campionats catalans, estatals i internacionals. . Actualment, el club és un dels que més atresora podis i finalistes en els campionats d’Iniciació de la província de Lleida. Dins del palmarès del club, hi ha una 6a i una 12a de Catalunya en competicions professionals, totes dues amb classificació al Campionat d’Espanya (2008 i 2014), 2 podis en 3 Trofeus Europeus (2010, 2013 i 2014), 2 classificacions a campionats estatals del Grup Xou al 2013 i 2014, una campiona a la Copa Catalana de Categories i una a la d’Iniciació, varis Trofeus Federació.
 
Dins dels seus objectius, el Club organitza, des de fa uns anys, un Campus d’Estiu Internacional que compta amb la participació de grans professionals en el món del patinatge. Entre ells, La Mónica Delli, entrenadora nacional, El Xavi Orrit, tècnic de la Federació Catalana i entrenador internacional  i la participació de patinadors d’elit com la Noemi Isla o El Kevin Bordas. Una cinquantena de patinadors, es dediquen durant una setmana, al perfeccionament i la millora de les seves tècniques, acompanyats d’una coreògrafa i d’ una professora de dansa contemporània i clàssica. El ritme de treball està ajustat a la motivació del grup, per trobar l’equilibri entre l’esport i la millora de les capacitats. El resultat ens confirma l’èxit d’aquest campus que cada any s’omple de patinadors vinguts de tota Espanya i de Itàlia, per millorar els seus resultats, en un territori que combina natura i esport d’una forma molt suggerent i atractiva.
 
En motiu del 30 aniversari aquest any, el Club va organitzar una Gala especial, al mes de juny amb el CPA Olot i Pierluca Tocco, showman i patinador mundialista. El CPA Olot, campions del món per 8ª vegada aquest any al Mundial de Reus 2014, vam presentar un espectacle màgic de gran qualitat i tècnica i artística i un vestuari  molt delicat. I per finalitzar l’any us convidem a gaudir de la festa de la Federació que tindrà lloc a Tremp aquest dissabte, dia 6 de desembre a partir de les 17:20h.

comentaris