07.12.2021 |
Viure als Pirineus

El ritme de CHRISTMAS.CAT arriba als Pirineus

Tremp serà la primera població de la gira que el Cor de l’Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo faran per portar l’èxit de la seua darrera producció, que també passarà per Rialp

Cor de l’Orfeó Lleidatà
Cor de l’Orfeó Lleidatà
El ritme de CHRISTMAS.CAT arriba als Pirineus

El Cor de l’Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo, jurat del concurs OH HAPPY DAY de TV3, iniciarà a Tremp una gira de 6 concerts pel territori per mostrar la seua nova producció: CHRISTMAS.CAT. Serà el divendres 12 de desembre, a les 10 de la nit, a la basílica de la Mare de Déu de Vallflors.

L’èxit que el muntatge ha tingut a Lleida abans d’estrenar-se i tot, omplint el miler de butaques del Teatre de La Llotja de Lleida, arribarà també a Rialp el diumenge 27, a les 8 del vespre. CHRISTMAS.CAT vol oferir un Nadal desenfadat i més divertit que mai, amb sorprenents versions de les nadales tradicionals catalanes més conegudes. Una autèntica fusió d’aquest entranyable repertori amb ritmes tant diversos com el jazz, el swing, el rock o el funky. Pedro Pardo ha estat l’encarregat dels arranjaments i la direcció musical i, a més, interpretarà el piano al costat del bateria Josep Maria López i Sixto Cámara al baix elèctric.

Repertori amb un CD editat per una de les principals discogràfiques del moment

El repertori de CHRISTMAS.CAT ha estat mereixedor de la gravació d’un CD amb una de les discogràfiques més destacades del moment: Música Global. Es tracta d’una productora que ha editat treballs de grups com ara Els Catarres, Teràpia de Shock, La Iaia, Buhos, Deudeveu, Cor Geriona, Obeses, Gossos, Dept., Menaix a Truà, Sopa de Cabra, Lax’n’Busto o Glaucs, a més d’artistes com ara Marc Parrot, Elena Gadel, Quimi Portet, Beth, Miquel Abras o Joan Masdéu, entre altres.

Dates i lloc de les actuacions:

· Divendres 12 de desembre: Tremp (22 h, basílica de la Mare de Déu de Vallflors)

· Dissabte 13 de desembre: Aspa (18 h, església)

· Divendres 19 de desembre: La Granja d’Escarp (21.30 h, Centre Cívic)

· Diumenge 21 de desembre: Almacelles (19 h, església Mare de Déu de la Mercè)

· Diumenge 27 de desembre: Rialp (20 h, església)

· Dissabte 28 de desembre: Fulleda (12 h, sala polivalent)

El ritme de CHRISTMAS.CAT arriba als Pirineus
Comentarios