Cloenda de la temporada de patinatge artístic a Tremp

El passat dissabte 6 de desembre la localitat de Tremp va acollir la tradicional Cloenda de la Temporada de patinatge artístic amb un festival de patinatge que va aplegar força patinadors/res de tota la territorial de Lleida i persones relacionades i aficionades al món del patinatge.

Durant tota la tarda es va poder gaudir dels millors patinadors de la territorial reunits en una mateixa celebració i d’actuacions de grups que van amenitzar la festa entre els quals estava “Fireball” executat per 16 patinadores del Club Hoquei Patinatge Artístic CADÍ que van realitzar una animada coreografia.

Les patinadores Noa Guillermo, Paula Moliné i Noemí Isla i el patinador Enric Porta, tots 4 també del Club Hoquei Patinatge Artístic CADÍ, van realitzar exhibicions com a guanyadors d’aquesta temporada 2014 del trofeu que otorga la Federació Catalana de Patinatge de la Territorial de Lleida.

A destacar que el Club Hoquei Patinatge Artístic CADÍ ha estat el club de tota la Territorial de Lleida amb més guardonats:

Trofeu Iniciació

Noa Guillermo (Categoria A)

Enric Porta (Categoria Debutants)

Tofreu Federació

Paula Moliné (Categoria Infantil)

Noemí Isla (Categoria Sènior)