07.12.2022 |
Viure als Pirineus

UNIVERSITATS

Tremp es postula per acollir el Grau en Infermeria de la Universitat de Lleida

L'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha explicat la proposta a la resta d'alcaldies de la comarca s’han posicionat unànimement a favor d’aquesta iniciativa.
Hospital Pallars
Hospital Comarcal del Pallars a Tremp / ICS
Tremp es postula per acollir el Grau en Infermeria de la Universitat de Lleida

Aquesta tarda, en el marc de la reunió del Consell d’Alcaldies del Pallars Jussà, s’ha tractat sobre la possibilitat que s’ofereixin a la ciutat de Tremp algunes places del grau d’Infermeria de la universitat de Lleida ( UdL). L’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha explicat als alcaldes i alcaldesses de la comarca que, donat que la UdL es planteja ampliar el nombre de places d’infermeria a causa de la manca de personal detectat en el sistema sanitari, aquesta ampliació es podria descentralitzar, igual com es va fer amb el desplegament del grau d’INEFC a l’Alt Urgell.

La resta d’alcaldes s’han posicionat unànimement a favor d’aquesta proposta donat que la comarca compta amb espais que farien viable començar aquests estudis el proper curs. Així mateix la comarca compta també amb l’Hospital Comarcal del Pallars, de referència dels dos Pallars, així com diferents centres de primària i residències que podrien acollir les pràctiques de l’alumnat. Actualment a l’institut de Tremp ja s’imparteixen estudis de cicles de l’àmbit sanitari.

El president del Consell d’Alcaldies, Jordi Navarra, considera que seria una molt bona noticia per a l’equilibri territorial que l’Alt Pirineu aconseguís un segons estudis universitaris, en aquest cas a Tremp

Tremp es postula per acollir el Grau en Infermeria de la Universitat de Lleida
Comentarios