COMERÇ

Tremp activa aparadors de locals comercials tancats, per millorar la imatge dels carrers del centre històric.

Aquesta primera acció forma part d’una prova pilot al nucli antic de Tremp amb l’objectiu d’activar establiments comercials tancats.
amicc tremp
photo_camera Local situat al carrer de Peresall de Tremp/tremp.cat

Aquest desembre s’ha activat el  primer local adherit al projecte espais AMICC que lidera l’Ajuntament de Tremp en el marc del programa de dinamització comercial del Pallars Jussà.

Es tracta d’un local situat al carrer de Peresall i l’empresa beneficiària de la cessió és Erm Oli d’oliva de muntanya, de Sant Cristòfol de la Vall, que ha dissenyat un aparador molt visual amb el seu producte com a protagonista i acompanyat d’imatges de gran bellesa de la zona del Montsec de Rúbies.

La cessió és Erm Oli d’oliva de muntanya, de Sant Cristòfol de la Vall

El projecte espai AMICC es desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya, i aquesta primera acció forma part d’una prova pilot al nucli antic de Tremp amb l’objectiu d’activar establiments comercials tancats.

Així mateix, mitjà termini està previst que aquesta acció es realitzi també a la Pobla de Segur, on actualment s’està fent el cens de locals, i a d’altres municipi de la comarca que hi estiguin interessats.

Els Espai AMICC són els aparadors de locals comercials buits, els propietaris dels quals els cedeixen temporalment per millorar la imatge dels carrers.

Els comerciants i propietaris interessats poden adherir-se al projecte i per a més informació poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica  de l’Ajuntament de Tremp.

AMICC és l’acrònim dels eixos sobre els quals es sustenta aquest projecte: acció, atès que és necessari emprendre accions des de la cooperació i la implicació de diferents sectors públics i privats; millora i revitalització de l’entorn urbà; innovació, a l’hora de donar una resposta compartida i coordinada per afrontar problemes nous amb solucions noves; comerç que, com a agent clau en la cohesió social i econòmica del territori, precisa el suport de l’administració. I convivència, perquè cal mantenir vives i agradables les àrees urbanes perquè siguin espai de convivència per a veïns i visitants.