CURSES PER MUNTANYA

Torna la Cabanera, la cursa per descobrir els camins de la Vall Fosca

La cursa està coorganitzada per un seguit de voluntaris i voluntàries, l’Ajuntament de la Torre de Capdella i el Club d’Esquí de la Pobla de Segur.
La Cabanera 3
photo_camera Una edició anterior de la cursa La Cabanera de la Vall Fosca / vallfosca.cat

L’11 de setembre tindrà lloc la 2a edició de La Cabanera, una cursa de muntanya que va néixer al 2019 com l’evolució de la Vertical Cabanera, que es va celebrar 9 anys seguits i consistia en pujar al Montsent de Pallars des de Capdella, salvant 1.400 m en poc més de 5 km.

La duresa de la Vertical Cabanera, va fer prendre la decisió a l’organització de reconvertir-la en una cursa de muntanya que canvia de recorregut cada any i permet donar a conèixer els diferents itineraris de la Vall Fosca.

La Cabanera Vall Fosca

En aquesta segona edició de La Cabanera es realitzaran dos recorreguts, La Cabanera de 22 km i 1470 m de desnivell, i la Marxa de La Cabanera de 13 km i 870 m de desnivell.

El punt de sortida serà la Pobleta de Bellveí, i els corredors que participin a La Cabanera i a la marxa de La Cabanera, passaran per diferents pobles de la Vall com Envall, Pobellà o Beranui. El punt culminant pels corredors que realitzin el recorregut més llarg serà Sant Quiri a 1.833 m.

La cursa està coorganitzada per un seguit de voluntaris i voluntàries, l’Ajuntament de la Torre de Capdella i el Club d’Esquí de la Pobla de Segur. És possible també gràcies a la col·laboració d’empreses del municipi i de la comarca.

INSCRIPCIONS: www.cabanera.cat