16.10.2021 |
Viure als Pirineus

FESTIVALS D'ESTIU

Tremp tornarà a gaudir de la Festa Major del 7 al 12 de setembre

Una trentena d’activitats componen el programa adaptat a les restriccions COVID-19
Tremp centre històric
Tremp tornarà a gaudir de la Festa Major / tremp.cat
Tremp tornarà a gaudir de la Festa Major del 7 al 12 de setembre

Del 7 al 12 de setembre, Tremp celebra de nou la Festa Major. Tot i adaptar totes les activitats a la normativa COVID, la Comissió de Festes ha plantejat una Festa Major d’allò més diversa.

L’Ajuntament de Tremp i la Comissió de Festes han treballat per organitzar una Festa Major amb espectacles i activitats per a tots els públics: concerts d’orquestres, teatre, música per als joves, espectacles infantils, gincames...  Seguint amb la tònica dels darrers anys, s’ha intentat potenciar la presència d’espectacles i activitats de companyies locals.

cartell festa major 2021

El programa inclou una trentena d’activitats, entre les quals destaquen les actuacions de Miki Nuñez o Nativa. El pregó anirà a càrrec de la metgessa cardiòloga de l’Hospital Vall d’Hebron i antiga membre de la Comissió de Festes de Tremp, Laura Dos Subirà. El fi de la festa es celebrarà veient focs artificials des del balcó de casa a càrrec de la Colla de Diables Lo Peirot de Tremp. El cartell és obra de la il·lustradora trempolina La Mar

A partir de dilluns 30 d’agost a les 10h del matí sortiran a la venda les entrades i inscripcions per a les activitats del programa de la Festa Major. El programa arribarà aviat a les bústies dels trempolins i també es pot descarregar  al web de l’Ajuntament: www.ajuntamentdetremp.cat.

Les persones que no tinguin accés a internet, podran fer les inscripcions presencialment a la planta baixa de l’Ajuntament de tremp de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Tremp tornarà a gaudir de la Festa Major del 7 al 12 de setembre
Comentarios