05.07.2022 |
Viure als Pirineus

PARLAMENT DE CATALUNYA

Romero: “Dotar l’Hospital del Pallars del servei de ressonància magnètica és una qüestió de necessitat”

La Comissió de Salut del Parlament ha aprovat avui la Proposta socialista per tal d’implementar al centre, durant aquest 2022, “d’un servei imprescindible que evitarà molts desplaçaments”
Romero a Comissió de Salut
La diputada pallaresa Sílvia Romero a la Comissió de Salut del Parlament / PSC
Romero: “Dotar l’Hospital del Pallars del servei de ressonància magnètica és una qüestió de necessitat”

La diputada del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament de Catalunya, Sílvia Romero, ha afirmat que “dotar l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, és una qüestió de necessitat i consens”. Romero, que ha defensat avui la Proposta Socialista per implementar al centre d’un “servei imprescindible que evitarà desplaçaments de molts pallaresos i pallareses”.

La proposta ha estat aprovada en la Comissió de Salut d’aquest dijous, un cop s’han acceptat les transaccions dels grups de Junts per Catalunya i Esquerra. En aquest sentit, la diputada socialista ha posat en valor que “amb aquest acord, podrem avançar en la posada en marxa d’aquest servei de ressonància magnètica per a l’Hospital del Pallars”.

Sílvia Romero ha recordat que “des de 2018 fins juliol de 2021, es van efectuar més de 2.800 ressonàncies magnètiques als centres de referència, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida, a població assignada a l’Hospital del Pallars”.

“Han estat doncs fins a 2.800 persones que es van veure obligades a fer un llarg trajecte, sovint de nit, el que justifica sobradament la necessitat de disposar d’aquest servei a l’Hospital del Pallars”, ha apuntat.

Romero ha celebrat que “després de molts anys sense disposar d’un equipament bàsic per a proves diagnòstiques, els pacients i professionals sanitaris del Pallars recuperaran un servei pròxim i de qualitat”

Romero: “Dotar l’Hospital del Pallars del servei de ressonància magnètica és una qüestió de necessitat”
Comentarios