Reclamen mantenir a Tremp el servei d’emergències helitransportades del Pirineu

En una moció presentada per Compromís per Tremp a l’Ajuntament.

Tremp
photo_camera Tremp.

El grup municipal Compromís per Tremp demana el manteniment a Tremp dels serveis helitransportats d’Emergències Mèdiques, en resposta a la proposta d’Esquerra Republicana de Catalunya aprovada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell de traslladar-los a aquesta ciutat.

Compromís per Tremp considera que "els arguments que es fan servir no tenen consistència suficient a nivell tècnic, logístic ni sanitari, atès que la base d’Emergències Mèdiques de Tremp porta funcionant més de 10 anys a plena satisfacció dels serveis mèdics i dels usuaris en general".

Atès que de forma recurrent surten accions, mocions i gestions per part de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del seu entorn per tal d’emportar-se aquests serveis d’emergència, Compromís per Tremp demana a l’Ajuntament de Tremp "mostrar la màxima contundència en la defensa d’un servei que funciona i dóna seguretat a la població i que complementa amb eficiència el model sanitari que s’aplica als Pallars, en col·laboració amb el conjunt de la sanitat pública de Lleida”. També sol·licita reclamar a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell “que no frivolitzi en temes tan seriosos i d’interès general”.