25.09.2022 |
Viure als Pirineus

JOVENTUT

El projecte “Arrela’t” torna aquest dimarts al Pallars Jussà de manera online

La temàtica seleccionada és l’educació no formal i el lleure com oportunitat d’activació del territori.
Oficina Jove Pallars Jussà
Una jornada de Networking organitzada per l'Oficina Jove del Pallars Jussà / OJPJ
El projecte “Arrela’t” torna aquest dimarts al Pallars Jussà de manera online

El projecte “Arrela’t” torna aquest dimarts19 d’octubre, de 10h a 13h, de manera online. Enguany, la temàtica seleccionada és l’educació no formal i el lleure com oportunitat d’activació del territori.

Aquest any, “Arrela’t” presenta una única jornada de networking que unificarà les comarques de l'Alt Pirineu i Aran, i que té com a eix principal, l’oportunitat de fer de l’educació i el lleure, un projecte empresarial. La temàtica seleccionada per aquesta jornada de networking és fruit dels objectius comuns recollits en els plans de reactivació econòmica de les sis comarques participants.

Arrela't

Hi col·laboren les Oficines Joves de l’Alt Pirineu i Aran: Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Vall d’Aran, Alt Urgell i Cerdanya. Així com també, els Consells Comarcals d’aquestes comarques, el Conselh Generau d'Aran, el Consorci Leader Pirineu Occidental i el Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya. Juntament amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Enguany, l’objectiu de la jornada és la trobada entre emprenedores i emprenedors del territori de l’Alt Pirineu i Aran que facin extraescolars d’educació en el lleure, amb la finalitat de poder reflexionar sobre el seu model de negoci i crear sinergies entre els projectes. En la sessió, també es presentaran exemples de bones pràctiques en projectes d’educació en el lleure com: La Granja Escola del Montseny, l’Escola de teatre i circ d’Amposta, Xamfrà del barri del Raval de Barcelona i Lluçanès Territori educador.
 

El projecte “Arrela’t” torna aquest dimarts al Pallars Jussà de manera online
Comentarios