29.11.2021 |
Viure als Pirineus

LLIBRES

Presenten a la Pobla de Segur 'Xiula la mort' de l'escriptor Jaume Albert Ollé

“Xiula la mort”, publicat per Pagès Editors, és la segona novel·la d’ Ollé, després de “Els llops sempre tornen”, una història que gira al voltant d’un accident d’avió a la Vall Fosca,
WhatsApp Image 2021-08-06 at 20.31.01 (1)
Presentació de 'Xiula la mort', de Jaume Albert Ollé, a Casa Mauri / lapobladesegur.cat
Presenten a la Pobla de Segur 'Xiula la mort' de l'escriptor Jaume Albert Ollé

Els Jardins de Casa Mauri va acollir aquest divendres passat la presentació del llibre “Xiula la mort” de l’escriptor Jaume Albert Ollé. A partir del bombardeig a Lleida per part del bàndol franquista durant el novembre de 1937, en plena Guerra Civil, Ollé porta ara una novel·la històrica on s’hi barreja també relacions d’amor, misteri, investigacions i la voluntat de contribuir a la memòria històrica de totes les persones, sobretot infants, que van morir en aquell atac.

Xiula la mort targetó

La presentació va anar a càrrec del periodista i tècnic de l’Ajuntament Darío Albert i va començar amb la benvinguda del regidor de cultura, Ramon Enric Guimó. “Xiula la mort”, publicat per Pagès Editors, és la segona novel·la d’ Ollé, després de “Els llops sempre tornen”, una història que gira al voltant d’un accident d’avió a la Vall Fosca, territori on l’autor estiueja i que li serveix de font d’inspiració, també per al proper llibre amb el què ja hi està treballant.

Jaume Albert

El perfil

Jaume Albert Ollé ha dedicat la seva vida professional a la banca. Les seves arrels familiars són a Lleida i Barcelona, on actualment resideix i passa temporades a la Vall Fosca (Pallars Jussà). És molt aficionat a la novel·la negra i històrica. Ha estat premiat al festival “EL VI FA SANG” de L’Espluga de Francolí, amb els relats Gran Reserva (2018) i Feina en Negre (2019). Al 2019 publica la seva primera novel.la Els llops sempre tornen (Pagès Editors), un llibre d’intriga i misteris al Pirineu de la postguerra civil i la II Guerra Mundial.

Presenten a la Pobla de Segur 'Xiula la mort' de l'escriptor Jaume Albert Ollé
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad