PROMOCIÓ ECONÒMICA

El programa ‘Reempresa’ facilita el manteniment d'una floristeria de la Pobla de Segur

Garanteix la continuïtat de les empreses i contribueix a la fixació i atracció de la població al territori 
Reempresa_01
photo_camera Lluïsa Serradell I Eva Sorigué a GAYOT Flowers & Bags de la Pobla de Segur/ diputaciolleida.cat

El Pallars Jussà suma un nou cas d’èxit amb el programa Reempresa, per garantir la continuïtat de les empreses del conjunt del territori. Es tracta del cas de Florstil, una floristeria del municipi de la Pobla de Segur. 

Lluïsa Serradell era la propietària d'aquesta floristeria poblatana, amb 30 anys d’antiguitat i amb una llarga trajectòria i excel·lent reputació al Pallars. Per motius de jubilació, va posar en traspàs el seu negoci, i gràcies al programa Reempresa, seguirà en funcionament i oferint nous serveis als clients. 

Reempresa_04

La nova propietària, l’Eva Sorigué, filla de la Pobla de Segur, ha desenvolupat la seva vida professional fora de la comarca i ara ha volgut tornar a instal·lar-se al Pallars. Ambdues empresàries i emprenedores s’han posat d’acord i, després d’una estreta col·laboració i acompanyament amb el servei Reempresa, han donat continuïtat al negoci.,

L’antiga floristeria Florstil passa a anomenar-se GAYOT Flowers & Bags, Botiga Tallercontinua oferint la mateixa qualitat en flors naturals i plantes ornamentals i es renova amb un innovador producte de bosses i complements elaborats artesanalment per la mateixa propietària. La combinació és perfecta i el resultat final és el resultat d’una llarga tradició de floristeria amb la incorporació d’un nou producte lligat a la tradició, al mateix temps que és modern i innovador.

Reempresa_02

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, seguint amb l’impuls que ha de tenir la demarcació de Lleida per esdevenir un territori competitiu, sostenible i que posi en valor els seus recursos, i així atreure població i talent, dona continuïtat al programa  Reempresa de Catalunya, mitjançant la implantació dels 12 punts d'atenció, impulsats  per Globalleida i la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents consells comarcals desenvolupant el treball en xarxa. Un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en afavorir la continuïtat de les empreses, mantenir el seu funcionament i salvaguardar els llocs de treball.

comentaris