LITERATURA

Presentació de la novel·la 'Purgatori' aquest cap de setmana a Capdella

Aquest dissabte 10 d'agost, a les 19:30h, es presentarà al Museu Hidroelèctric de Capdella Purgatori, de David Marín, guanyador del Premi Crims de Tinta.
david_marin-e1554215962378
photo_camera David Marín, autor de la novel·la Purgatori. | Foto RBA

'El pare Moragues, director d’una escola religiosa de Balaquer, apareix assassinat en una rotonda als afores de Lleida. Al mateix temps, l’arribada a un petit poble de la Vall Fosca d’una descendent de la Vella Rugalla, una bruixa condemnada cinc vegades a la forca durant el segle XVI, coincideixen amb l’aparició d’animals morts, nens que emmalalteixen misteriosament i altres fenòmens estranys. El sergent Salvador Rull, l’agent Núria Riu i el caporal Coscubiela hauran de fer front a dos casos que posaran a prova les seves conviccions mentre es qüestionen també les seves vides'. 

dav

Aquest és el misteriós i intrigant resum que es fa en el propi llibre de l'argument de Purgatori, de David Marín, guanyador de la 10a edició del Premi Crims de Tinta.

Aquesta novel·la amb elements ocults i de bruixeria, ambientada a la Vall Fosca, es presentarà al Museu Hidroelèctric de Capdella dissabte 10 d'agost a les 19:30h, en un acte amb la presència del propi autor.

comentaris