09.12.2022 |
Viure als Pirineus

EMPRENEDORIA

El Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà duplica la dotació econòmica als guardonats

El Consell Comarcal del Pallars Jussà convoca la 19a edició del Premi Jove Emprenedor/a 2021.

1.-premi jove emprenedor-guanyadora
Acte de lliurament del premi jove emprenedora a Cristina Cirera / CCPJ
El Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà duplica la dotació econòmica als guardonats

Aquest certamen, que premia les millors iniciatives empresarials impulsades al Pallars Jussà per joves de fins a 40 anys, amplia el nombre de premis. És manté el primer de 1.500€ i s’hi sumen un segon dotat amb 1.000€ i un tercer amb 500€.

El President del Consell, Josep M. Mullol, ha explicat que la major part dels projectes que es presenten al certamen requereixen molt talent i iniciativa per part dels joves que hi ha al darrera i per aquest motiu al jurat se li feia difícil premiar-ne només un.

Les persones que vulguin optar al premi tenen fins el 28 de febrer per presentar la seva candidatura. Després, un jurat format per representants dels diferents sectors empresarials de la comarca, la guanyadora de l’edició anterior, així com representants de promoció econòmica del Consell Comarcal i de la Direcció General de Joventut, atorgaran el premi al projecte més innovador, amb més potencial de creixement i que promogui la creació de riquesa i de llocs de treball.

Des del Consell Comarcal també es posa l’accent en què aquest certamen no només suposa un suport econòmic a les empreses premiades, sinó que vol donar visibilitat a totes les noves iniciatives que s’impulsen a la comarca.

El guardó de l’edició anterior va recaure en  Cristina Cirera, amb el projecte Carrella de transformació de les ametlles que la seva família cultiva des de fa dècades a Abella de la Conca, comercialitzant-les en forma de galetes carquinyolis, garrapinyades, entre altres derivats.

El Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà duplica la dotació econòmica als guardonats
Comentarios