EQUIPAMENTS

La Pobla de Segur, sense piscina municipal per la falta de monitors titulats

Tant l’Ajuntament com Alba Jussà, entitat que gestionarà la piscina, han fet diverses crides perquè aquells que tinguin la titulació requerida es presentin a la plaça vacant.
Piscina la Pobla de Segur
photo_camera Piscina la Pobla de Segur

Malgrat l’arribada de l’estiu, la piscina de la Pobla de Segur encara no es pot obrir per falta de monitors/es de lleure. Segons el Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s’estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic, les piscines amb una capacitat inferior als 200 metres quadrats, com és el cas, no és obligatòria la presència de personal de salvament i socorrisme. Tanmateix, sí que serà necessari que hi hagi una persona encarregada de la supervisió del compliment de les normes de règim intern, especialment en aquells aspectes que fan referència a la prevenció dels accidents.

La llei estableix que aquesta persona hagi d’estar en possessió de la titulació de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives o del diploma de monitor en el lleure infantil i juvenil lliurat per la Secretaria General de Joventut, o bé d’acreditar la superació dels programes d’atenció sanitària immediata de nivell 1 o 2 a què fa referència el Decret 225/1996, de 12 de juny, pel qual es regula la formació en atenció sanitària immediata.

Piscina la Pobla de Segur
Piscina la Pobla de Segur

Tant l’Ajuntament de la Pobla de Segur com Alba Jussà, entitat que gestionarà la piscina, han fet diverses crides perquè aquells que tinguin la titulació requerida i estiguin buscant feina es presentin a la plaça vacant. Unes crides que fins al moment no han tingut efecte.

Condicions de les vacants:

  • Estar en possessió de la titulació de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives o del diploma de monitor en el lleure infantil i juvenil.
  • 2 places vacants: una de 40h/setmanals i l’altra de 20h/setmanal
  • Sou segons conveni + complement per responsabilitat
  • Contracte fins a finalitzar la temporada d’estiu

Totes aquelles persones interessades en l’oferta de feina es poden posar en contacte amb Alba Jussà al correu [email protected] amb assumpte “oferta monitora de lleure”