HOMENATGES

La Pobla de Segur ret homenatge a Joan Degollada, pianista i dinamitzador musical dels Pallars

Joan Degollada, traspassat fa uns mesos, era una persona molt estimada per tothom, tant per les seves grans dots musicals com pel seu mestratge i la seva manera de ser.
Joan Degollada 3
photo_camera La Serradora de la Pobla de Segur es va omplir per retre homenatge a Joan Degollada / lapobladesegur.cat

Solistes i grups musicals de diferents indrets del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà es van reunir aquest diumenge, al nou local municipal de la Serradora de la Pobla de Segur, per retre un sentit i merescut homenatge a Joan Degollada, pianista i dinamitzador musical dels Pallars. Joan Degollada, traspassat fa uns mesos, era una persona molt estimada per tothom, tant per les seves grans dots musicals com pel seu mestratge i la seva manera de ser.

Joan Degollada
Joan Degollada

Els grups musicals participants a l’homenatge van ser: Pallars Swing Orchestra, Tranquil Boy’s, La Banda del Peirot, Coral Verge de Ribera, Grup 3 i Antics membres de la Coral Verge de Ribera. Entre els solistes: Marta Mesalles, Joana Font, Víctor Surribas, Roser Gabriel i Babu.

Joan Degollada 2
Joan Degollada 2

Totes les actuacions de l’acte, que va comptar amb nombrós públic de la Pobla de Segur i d’altres indrets pallaresos, van aconseguir forts aplaudiments i van posar un sentit to emotiu a l’esdeveniment.

2022-maig-15 (5)

comentaris