EQUIPAMENTS MUNICIPALS

La Pobla de Segur llogarà una nau per a usos polivalents

Una part de l’espai estarà reservat per a un nou magatzem de la brigada; l’altra serà una sala polivalent on s’hi puguin celebrar tot tipus d’activitats
edifici polivalent 5
photo_camera L’Ajuntament de la Pobla de Segur llogarà aquesta nau i la destinarà a diferents usos /lapobladesegur.cat

L’Ajuntament de la Pobla de Segur llogarà una nau industrial per destinar-la a diferents usos. Una part de l’espai estarà reservat per a un nou magatzem de la brigada; l’altra serà una sala polivalent on s’hi puguin celebrar tot tipus d’activitats. L’immoble se situa a la cruïlla entre l’Avinguda Madrid i l’Avinguda Pirineus. Així ho ha aprovat per unanimitat el ple municipal. En el seu transcurs, l’alcalde, Marc Baró, ha exposat que el contracte de lloguer inclou una finca contigua que es destinarà a zona d’aparcaments dissuasoris.

Edifici polivalent1

El ple també va aprovar el calendari de festes locals per a l’any 2022. Com que el 8 de maig és diumenge, el dia festiu es trasllada a l’endemà, dilluns 9 de maig. L’altre dia festiu serà el dissabte 18 de juny, dia de la Mare de Déu de Ribera, patrona de la Pobla. El ple municipal de caràcter ordinari s’ha celebrat aquest dijous 9 de setembre. Ha estat transmès en directe i es pot recuperar al canal de Youtube de l’Ajuntament.