MUNICIPIS

La Pobla de Segur ha iniciat la reparació del pont del Flamicell per donar més seguretat als vianants

L’Ajuntament poblatà també ha iniciat el procediment per licitar la construcció de les dues pistes de pàdel del carrer Doctor Durany.
Pont del Flamicell de la Pobla
photo_camera Uns operaris treballant, aquest dimecres, al Pont del Flamicell de la Pobla de Segur / FS

L'Ajuntament de la Pobla de Segur està portant a terme aquesta setmana les obres de reparació del pont del Flamisell, que tenen un cost d'uns 25.000 euros. Les obres tenen l'objectiu de donar més seguretat als vianants i afecten el trànsit per les voreres. S'ha habilitat un altre pas de vianants per poder creuar la calçada fàcilment i amb seguretat.

La reparació del pont del Flamicell forma part del projecte global de renovació de l’entorn del poliesportiu i de l’inici del parc dels Raiers, a l’entrada de la població pallaresa des de Tremp, a la travessia de la carretera N-260.

La primera actuació per remodelar i recuperar la travessia ha costat gairebé 300.000 euros. S’ha urbanitzat una zona de fins a 2.700 metres quadrats amb diversos tipus de paviments i hi ha zones verdes enjardinades. Una franja de fins a quatre metres separa la vorera de la carretera N-260 per donar més seguretat als vianants.

Licitació de les pistes de pàdel

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha iniciat el procediment per licitar la construcció de les dues pistes de pàdel del carrer Doctor Durany. El pressupost és de 76.000 euros, IVA inclòs. Està previst que una vegada s’hagi adjudicat el projecte, les obres de construcció s’allarguin dos mesos. El termini per presentar ofertes finalitzarà el 25 de maig a les sis de la tarda.

Es pot consultar tota la informació en aquest enllaç i descarregar-vos el ple de clàusules administratives i el plec de clausules tècniques.