ACTIVITATS D'ESTIU

El Parc Astronòmic del Montsec celebra de setembre a desembre l'11a edició del cicle 'Música Sota les Estrelles'

La proposta combina un espectacle musical amb la visita a l’Astronòmic

Música sota les estrelles
photo_camera 'Música sota les estrelles' al Parc Astronòmic del Montsec /FGC

El Parc Astronòmic del Montsec acollirà, de setembre a desembre, un nou cicle de concerts Música Sota les Estrelles, l’11a edició, que combina espectacles musicals d’artistes emergents catalans amb una visita a l’Astronòmic amb observació del cel. Aquesta activitat, ja molt consolidada en la programació de l’Astronòmic, és un dels incentius que ofereix el parc als visitants juntament amb les propostes diürnes i nocturnes en plena natura per a escoles, universitats, famílies i aficionats a l’astronomia.

Música Sota les Estrelles és un concert mensual que contribueix a la projecció de grups i cantautors catalans en un espai únic i insòlit: l’Ull del Montsec, un planetari digital amb una cúpula de 12 de metres de diàmetre i una paret frontal que s’obren completament i que permeten gaudir de la música sota les estrelles, enguany de la mà d’artistes i grups com Maria Jaume, Joan Masdéu, Frayssinet-González Gipsy Swing i Meritxell Neddermann.

Els concerts tenen una durada de 45 minuts i van seguits de l’observació del cel al Parc de Telescopis. Cada artista o grup ofereix dues sessions el mateix vespre. Les entrades per a cada concert ja estan disponibles al web parcastronomic.cat, 20 € cadascuna.

El cicle, organitzat pel Parc Astronòmic del Montsec, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, ha  aplegat més de 9.000 espectadors en les últimes deu edicions.
 

Programació Cicle de Música Sota les Estrelles 2021:

  • Dissabte 18 de setembre: Concert de Maria Jaume | 22 h i 23 h
  • Dissabte 9 d’octubre: Concert de Joan Masdéu | 22 h i 23 h
  • Dissabte 6 de novembre: Concert de Frayssinet-González Gipsy Swing Trio | 20 h i 21 h
  • Dissabte 4 de desembre: Concert de Meritxell Neddermann | 20 h i 21 h