No hi falta ningú

Aquest dissabte el nou President de la Generalitat, Carles Puigdemont, va visitar Lleida amb motiu de l'arribada de la nova unitat ferroviària que farà el trajecte Lleida-La Pobla de Segur. Ens ha fet gràcia l'autofoto que va fer l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, en la qual pràcticament no hi faltava ningú.

12549121_1015877681807070_4919012517839674881_n_002
photo_camera Autofoto feta per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Que als polítics els agrada sortir a la foto a aquestes alçades de la pel·lícula tampoc ens hauria de sorprendre. Però si ara, a més a més, se les poden fer ells directament i penjar-les a la xarxa llavors això ja és un autèntic plaer que, imaginem, els omple de satisfacció.

Amb aquesta 'selfie' o autofoto que aquest dissabte va fer l'alcalde de Lleida, Àngels Ros, el que es vol il·lustrar és la primera visita del nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a les comarques lleidatanes en motiu, entre d'altres, de l'arribada a Lleida de la nova unitat ferroviària que farà el trajecte Lleida-La Pobla de Segur.

Disculpeu perquè la foto hauria de ser la del tren però no hem pogut resistir la temptació de publicar aquesta imatge tan simpàtica ja que posa de manifest l'àmplia transversalitat dels nostres representants polítics i el fet que encara que el país tingui mil problemes (sense passar per alt que sovint els polítics formen part d'aquests problemes i no pas de la solució tal i com seria desitjable) no s'ha de perdre mai, però, el sentit de l'humor.

El nou comboi que ahir es va presentar és el primer dels dos que es posaran en marxa a la línia que fa el trajecte entre Lleida i la Pobla de Segur (el mateix trajecte que fa el Tren dels Llacs que ha esdevingut un atractiu del turisme ferroviari del país), una línia que a partir del proper mes de març passarà d'oferir un viatge diari (que és el que ara es pot fer) a tres viatges d'anada i tornada durant la setmana i dos viatges per sentit els caps de setmana. Aquesta, sens dubte, és la bona notícia que no podíem deixar d'explicar encara que fos a la darrera línia.