LITERATURA

El Museu Hidroelèctric de Capdella organitza el III concurs de microrelats de la Vall Fosca.

Els relats han de tenir com a escenari principal la Vall Fosca.

Microrelats-Vall-Fosca 2
photo_camera Cartell del III Concurs de Microrelats de la Vall Fosca/www.torredecapdella.org

El Museu Hidroelèctric de Capdella (Ajuntament de la Torre de Capdella) organitza el III concurs de microrelats de la Vall Fosca. S'ha obert la convocatòria per a la presentació de relats segons les bases següents:

BASES

1. TEMA: Els relats han de tenir com a escenari principal la Vall Fosca.

2. FORMAT DE LES OBRES: el microrelat ha de tenir com a màxim 300 paraules, inclòs el títol. El format pot ser .doc o bé .docx Quedaran automàticament exclosos els microrelats que excedeixin el màxim de paraules i aquells que ja es van presentar en les edicions anteriors.

3. LLIURAMENT: la data màxima de lliurament és el 28 de juny de 2019 a les 14 h. Els originals s’enviaran a: [email protected] A l’assumpte del missatge hi constarà: Microrelats i el pseudònim El microrelat es presentarà en un document word adjunt. No s’acceptarà cap microrelat que s’enviï com a cos del missatge de correu electrònic. En el document word del microrelat a la primera línia i constarà el títol i el pseudònim. El pseudònim no compta en el còmput de les 300 paraules, però sí el títol.

En un altre document adjunt hi han de constar les dades següents: - Pseudònim - Títol del microrelat - Nom i cognoms de l’autor - DNI - Adreça i telèfon de contacte Els microrelats rebuts, sense les dades d’identificació, es guardaran en una carpeta amb el títol: “3r concurs de microrelats” al servidor general de l’Ajuntament. Al jurat se li farà arribar una única tramesa amb tots els microrelats. El jurat no rebrà els documents amb la identificació dels autors.

3. VEREDICTE: Els membres del jurat trametran per correu electrònic a l’Ajuntament l’acta amb el veredicte, en la qual hi constarà el títol i el pseudònim dels tres relats guanyadors, i en cas que n’hi hagi, també els accèssits. El veredicte s’anunciarà públicament el dia 29 de juliol de 2019 al facebook del Museu: www.facebook.com/Museu-Hidroelectric-Capdella, a la pàgina web www.torrecapdella.ddl.net, i per telèfon als guanyadors/es. L’acte de lliurament dels premis serà el dia 3 d’agost de 2019, a les 19.30 h, al Museu Hidroelèctric de Capdella.

4. JURAT: El jurat està integrat pels escriptors i filòlegs: - Ferran Rella - Pep Coll - Ramon Sistac

5. PREMIS: Hi haurà 3 premis: - Primer premi: 595 € i trofeu del concurs - Segon premi: 357 € - Tercer premi: 238 € Els premis poden quedar deserts a criteri del jurat, la qual cosa serà inapel·lable. El jurat, si ho creu oportú, pot designar accèssits. - Els accèssits rebran un lot de productes culturals de la Vall Fosca valorat en 90 €

6. Els tres relats guanyadors es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament de la Torre de Capdella, al facebook del Museu Hidroelèctric i als diaris i revistes, ja sigui en format paper o digital, que hi estiguin interessats. La publicació es farà després del lliurament dels premis.

7. CONDICIONS a. Ser major de 18 anys. b. Les obres han de ser en català. c. Només s’admetrà un relat per autor. d. El textos han de ser originals i no haver estat mai publicats en cap mitjà o suport. e. Els originals de les obres es presentaran únicament en el format especificat en aquestes bases. f. En el text ha d’aparèixer algun topònim que permeti identificar que el relat està ambientat a la Vall Fosca. En cas que no s’identifiqui clarament algun indret de la Vall, el relat no s’admetrà a concurs. g. L'autor que resulti premiat s'ha d'identificar i s'ha de presentar a l'acte de lliurament del premi. h. La quantitat econòmica del premi està subjecta a la retenció en matèria d’hisenda que legalment pertoqui. i. Els participants autoritzen a l’Ajuntament de la Torre de Capdella a publicar les obres al facebook del Museu Hidroelèctric de Capdella, a la web de l’Ajuntament, en premsa, i en l’edició futura d’un llibre recopilatori. La participació implica l’acceptació de les bases. En cas de dubte els interessats poden contactar trucant al telèfon 973663001.