EMPRENEDORIA

Més de 70 participants en el primer “Hackathon d’Emprenedoria Jove” al Pallars Jussà

S’han premiat els millors grups en les categories de innovació, viabilitat, actitud i treball en equip i comunicació del projecte. 
hackathon emprenedoria jove
photo_camera Més de 70 joves participen en el primer “Hackathon d’Emprenedoria Jove” al Pallars Jussà / CCPJ

Més de 70 alumnes de 3er i 4rt de la ESO dels centres de secundària del Pallars Jussà han participat en el primer “Hackathon d’Emprenedoria Jove” organitzat pels Serveis Educatius del Pallars Jussà, el Centre d’Empreses Innovadores del Pallars Jussà, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i l’Oficina Jove del Pallars Jussà.

Cadascun dels 11 equips incloïa alumnes dels tres centres participants, l’INS Tremp, l’IES la Pobla de Segur i del Col·legi Maria Immaculada de Tremp. Aquests grups han competit entre ells dissenyant models de negoci innovadors que es puguin desenvolupar a la comarca amb l’objectiu de fixar joves al territori i de transformar i modernitzar el teixit empresarial de la comarca.

S’han premiat els millors grups en les categories de innovació, viabilitat, actitud i treball en equip i comunicació del projecte.  En l’apartat d’innovació s’ha guardonat un projecte de creació d’un tren turístic que segueixi els diferents pobles de la Vall Fosca, amb visites guiades i estades a cases rurals. En la línia de la viabilitat s’ha guardonat un projecte de reinserció social centrat en la producció i venda de pollastres ecològics.

Aquesta marató de creativitat i imaginació, que ha tingut lloc a les instal·lacions de l’INS Tremp, ha estat conduit i dinamitzat per Jordi Puigdellívol, creador de l’innovador mètode de creació de models de negoci SCOPE.

Dins aquesta jornada també s’han lliurat els premis del concurs “Fotografiem l’emprenedoria”

comentaris
Més a Pallars Jussà