SERVEIS SOCIALS

El conseller Campuzano visita la residència Fiella de Tremp i la dotarà de més places d'hospital de dia

Campuzano veu "inacceptable" el repartiment que farà el govern de l'estat dels recursos per la dependència
Campuzano a Tremp 1
photo_camera El conseller de drets Socials, Carles Campuzano, amb l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases / Marta Lluvich

El conseller de Serveis Socials, Carles Campuzano, ha fet arribar una carta al govern de l'estat en què expressa el desacord del departament amb el repartiment del finançament pel que fa a les persones amb dependència. Aquest divendres tindrà lloc la reunió del Consell estatal de l'atenció a la dependència per explicar el repartiment dels recursos de l'estat en aquest àmbit. Per Campuzano el repartiment proposat és "injust i insostenible" per Catalunya; dota d'un 13% de finançament pel 2023, mentre que té el 17,76% de població depenent de tot l'estat. El conseller ha sentenciat que s'acceptarà el repartiment, però s'ha de denunciar i mostrar el desacord del Govern.

Campuzano la Pobla
El conseller de drets Socials, Carles Campuzano, ha visitat l'Ajuntament de la Pobla de Segur / @lapobladesegur

El conseller de Drets Socials, està de visita al Pirineu per conèixer de primera mà diversos projectes i equipaments i posar el Departament a disposició del territori per atendre les necessitats socials de les persones que hi viuen. Al Pallars Jussà ha visitat el pis que l'Associació Alba gestiona a la Pobla de Segur per a persones amb discapacitat intel·lectual. Campuzano també ha visitat la residència Fiella de Tremp, gestionada per Sant Joan de Déu, on està previst dotar-la de més places d'hospital de dia.