MUNICIPIS

L'Ajuntament de Tremp inicia un procés de participació ciutadana per decidir la ubicació del mercat setmanal

L'objectiu d'aquesta consulta és conèixer i valorar els diferents punts de vista dels habitants del municipi
Ajuntament de Tremp edifici
photo_camera Ajuntament de Tremp /tremp.cat

 L'Ajuntament de Tremp amb la voluntat de donar cabuda a totes les parades habituals i garantir les distàncies de seguretat, el passat 19 d’octubre va traslladar el mercat setmanal, de la plaça Catalunya a la zona esportiva del Juncar.

Durant aquests mesos, l’Ajuntament ha rebut diferents punts de vista sobre el nou emplaçament. El 15 de març el mercat va tornar a emplaçar-se a la plaça Catalunya i carrers Lleida i Barcelona. Aprofitant aquest canvis, s'ha cregut oportú sotmetre a valoració dels habitants del municipi de Tremp la ubicació final del mercat.

Consulta del Mercat

Per fer-ho, s'ha iniciat una consulta ciutadana. Es realitzaran enquestes a peu de carrer els propers 12, 19 i 26 d'abril de 10 a 13h i el 19 d’abril també per la tarda de 17h a 20h. Hi haurà una parada fixa davant l’Espai Cultural la Lira i dos enquestadors/es a peu de mercat.

L'objectiu d'aquesta consulta és conèixer els diferents punts de vista sobre les  possibilitats d’emplaçament del mercat setmanal. L’enquesta valora si emplaçar el mercat a la seva ubicació habitual (la plaça de Catalunya) o traslladar-lo a una altra ubicació menys cèntrica. S’ofereixen  tres opcions a escollir: la zona esportiva del Juncar, la zona de l’estació o el passeig Pompeu Fabra. Aquestes tres propostes estan validades amb protecció civil i els serveis tècnics de l’Ajuntament com a espais possibles a nivell de cabuda, logística i seguretat.

Perquè la consulta sigui vinculant es necessiten un mínim de 150 vots vàlids, un cop acabada la consulta la comissió de participació ciutadana realitzarà el recompte i valoració i s’aplicarà el resultat.

comentaris
Més a Pallars Jussà