GASTRONOMIA

L'Ajuntament de la Torre de Capdella programa diverses activitats per a les festes nadalenques

El dissabte, el Museu Hidroelèctric ofereix el taller infantil Vols aprendre a fer una turbina? amb sorpresa inclosa per als participants.
Ajuntament de la Torre de Capdella
photo_camera Ajuntament de la Torre de Capdella

L’Ajuntament de la Torre de Capdella ha programat per aquests dies festius de Nadal activitats infantils i familiars, pensades per a la població local, però també adreçades a les persones que venen de visita en aquestes dates.

Així doncs, els dies 28 i 29 de desembre durant tot el dia, es podrà gaudir de diferents activitats a la Plana de Mont-ros. El dijous hi haurà un minigolf i el divendres karts ecològics i llits elàstics.

Museu Hidroelèctric de Capdella
Museu Hidroelèctric de Capdella / CCPJ

El dissabte, el Museu Hidroelèctric ofereix el taller infantil Vols aprendre a fer una turbina? amb sorpresa inclosa per als participants.

El 2024 portarà la visita del carter reial el dia 3 de gener, a les antigues escoles d’Espui, on també es realitzarà un taller per decorar l’espai per donar la benvinguda als reis mags d’Orient el dia 5 de gener.

Finalment, el dia 5 de gener, es realitzarà la cavalcada de Reis amb col·laboració amb l’Ajuntament de Senterada. La cavalcada comença a les 17.45 h a Senterada, i després els Reis pugen a la Vall Fosca on fan parada a la Pobleta de Bellveí, la Plana de Mont-ros, la Torre de Capdella, la Central de Capdella i Espui.