10È ANIVERSARI "BIBLIOTECA MARIA BARBAL"

L’escriptor pallarès Pep Coll presenta a Tremp "Al mateix riu que Heràclit", la seva darrera novel·la

La darrera novel·la de Pep Coll s’endinsa en el món grec del segle V i VI a.C.  de la mà del llegendari filòsof grec Heràclit i el seu esclau Eleudos, que lluita per aconseguir la llibertat.

Biblioteca Maria Barbal Pep Coll
photo_camera Presentació de Pep Coll a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp

La Biblioteca Pública Maria Barbal, dins els actes de celebració del seu 10è aniversari,  ha acollit aquesta tarda la presentació de la darrera obra de Pep Coll, una novel·la que s’endinsa en el món grec del segle V i VI a.C.  de la mà del llegendari filòsof grec Heràclit i el seu esclau Eleudos, que lluita per aconseguir la llibertat.

L’acte ha comptat amb la presentació d’Enric Beck, professor de filosofia de l’IES de Tremp,  que ha parlat de la filosofia grega del període d’Heràclit  i ha repassat la trajectòria del pensament grec a través de la història.

Pep Coll ha explicat la motivació d’escriure una obra de ficció tan diferent i tan llunyana a les quals té acostumats als lectors, centrades en el Pallars,  i ha fet paral·lelismes entre el pensament del filòsof presocràtic i la democràcia actual i altres àmbits de la nostra societat .

També ha escollit un fragment de l’obra per a llegir-lo davant el nombrós i fidel públic pallarès, que han aprofitat l’ocasió per fer-se signar el seu exemplar. 

El proper acte de l’aniversari de la Biblioteca tindrà lloc dijous 12 d’abril i consistirà en una festa d’animació infantil amb Landry El Rumbero

comentaris