FOTOGRAFIA

L’Ajuntament de la Torre de Capdella convoca el 20è Concurs de fotografia de la Vall Fosca

El lliurament de premis es realitzarà el dia 7 de setembre, i inclourà alguna sorpresa en la celebració del seu 20è aniversar
Manel Dalmau
photo_camera El fotògraf i activista cultural Manel Dalmau va morir sobtadament el 2021 / fa poc més d'un any / Vall Fosca

L’Ajuntament de la Torre de Capdella, a través del departament de turisme, convoca el 20è Concurs de fotografia, Indrets de la Vall Fosca, obert a persones aficionades a la fotografia i a professionals de la fotografia.

El concurs, que té com a objectiu posar en valor els paisatges, les tradicions i les activitats de la Vall Fosca, inclou dues categories: la categoria general, on es poden presentar fotografies que mostrin una imatge o un instant de la Vall Fosca, i la categoria especial de convocatòria anual, que cada any és una incògnita, i al 2024 es premiarà la millor fotografia en blanc i negre.

Imatge concurs horitzontal

Les fotografies es poden presentar a través del web www.vallfosca.net fins al 15 de juliol. El jurat està format per quatre fotògrafs independents, Josep Amorós, Francesc Farrús, Ferran Grau i Alfons Ollé, el guanyador del concurs de l’edició anterior, Joan Llimiñana, un representant de l’Ajuntament de la Torre de Capdella i el vot popular realitzat a través de la web www.vallfosca.net.

Pel que fa als premis, s’atorgarà el premi Manel Dalmau de 500 € i un trofeu únic dissenyat per al concurs, a la millor fotografia del certamen. El premi Manel Dalmau es va lliurar per primera vegada al 2022, en honor al polifacètic artista visual Manel Dalmau, nascut a la Central de Capdella, que ens va deixar al 2021. Així mateix s’estableix un premi de 200 € a la millor fotografia de cadascuna de les dues categories.

I finalment hi haurà una menció d’honor per a les dues fotografies finalistes de cadascuna de les dues categories. El lliurament de premis es realitzarà el dia 7 de setembre, i inclourà alguna sorpresa en la celebració del seu 20è aniversari. Les fotos guanyadores es faran públiques en aquest acte i posteriorment es publicaran al web de la Vall Fosca.