EQUIPAMENTS

La Pobla de Segur sol·licita una subvenció de 600.000€ per reformar el pavelló municipal d’esports

L’objectiu és adequar i millorar el pavelló d’esports, tant pel que fa a l’eficiència energètica de l’equipament com a l’ús de les sales o l’accessibilitat.
entorn del pavelló municipal d'esports
photo_camera Entorn del pavelló municipal d'esports de la Pobla de Segur / @lapobladesegur

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha sol·licitat una subvenció dels fonts europeus Next Generation, a través del Consejo Superior de Deportes del Ministeri de Cultura i Esports del govern espanyol.

L’objectiu és adequar i millorar el pavelló d’esports, tant pel que fa a l’eficiència energètica de l’equipament com a l’ús de les sales o l’accessibilitat. Així, es preveu la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la teulada de l’edifici, reforçar els tancaments, instal·lar la il·luminació amb LED i millorar el sistema de climatització.

A més, també es vol crear una aplicació mòbil a través de la qual els i les usuàries podran accedir a les instal·lacions esportives, fer les reserves de les activitats i el pagament d’aquestes.

entorn del pavelló municipal d'esports
Entorn del pavelló municipal d'esports de la Pobla de Segur / @lapobladesegur

Una altra línia d’actuació és la rehabilitació de les sales d’activitats. La de la planta de dalt s’adequarà a activitats de benestar perquè es puguin fer classes de ioga, plates, fitnes... Mentre que la de la planta baixa s’habilitarà i es digitalitzarà com a sala de formació, amb la col·laboració de l’Institut de Muntanya del Pallars (ICEMP). A més, es reformaran els vestuaris.

Per últim, i amb la col·laboració d’Alba Jussà, es crearà un pla d’accessibilitat i senyalística.

Es preveu que la resolució d’aquesta línia d’ajuts europeus per a la millora i optimització d’instal·lacions i espais esportius que fomentin el turisme esportiu sostenible es conegui a principis del 2024.

Més a Pallars Jussà