GASTRONOMIA

El Festival Cordevi tornarà a sacsejar el Pallars aquesta tardor

El festival suma 6 edicions amb una aposta clara per la gastronomia local i el seu valor com a actiu del territori.

Cordevi 2023
photo_camera El Festival Cordevi tornarà a sacsejar el Pallars aquesta tardor / tremp.cat

Des del programa Al teu gust aliments del Pallars, l’Ajuntament de Tremp ha començat a treballar en coordinació amb altres ajuntaments i entitats, productors i restauradors, en les activitats que configuraran el festival gastronòmic del Pallars, CORDEVI d’aquesta tardor.

Enguany, el festival arrencarà l’última setmana de setembre amb el Vianda a la Pobla de Segur i conclourà el 12 de novembre amb la jornada de Rememoració de la Fira de Salàs de Pallars.

Pla general d'un pastor amb el seu ramat que oferirà que el visitant es converteixi en pastor per un dia a Basturs. Imatge del 3 d'octubre del 2018. (horitzontal)
Un pastor amb el seu ramat a Basturs / Marta Lluvich

Entremig, tindran lloc diverses activitats en entorns privilegiats del Pallars, que tenen com a protagonistes els productes agroalimentaris locals i la seva gastronomia i que s’entrellacen amb les arts escèniques, la cultura i la reflexió.

La música, una vegada més, torna a tenir un paper destacat en l’oferta, de manera que el públic del CORDEVI podrà gaudir de propostes locals, com Celobert o Itsasgorak, i d’altres, com la banda Koko-Jean & the Tonics, que oferiran el concert d’obertura del Festival, el 29 de setembre a la Pl. Capdevila de Tremp .

Cordevi 2023 2

Així mateix, amb l’edició d’enguany es dona continuïtat a les “Viniverses” i al “Cuinatast”, del qual s’han programat 2 sessions, una a la Pobla de Segur i l’altra a Tremp.

A més, com en la darrera edició, el programa incorporarà diverses jornades tècniques per a restauradors i productors.