OBRES MUNICIPALS

L’Ajuntament de la Pobla de Segur reforma la capella del cementiri i la converteix en sala aconfessional

Aquest espai està a disposició de tots els veïns i les veïnes de la Pobla que en vulguin fer ús.
La Pobla reforma capella cementiri 2
photo_camera L’Ajuntament de la Pobla de Segur converteix la capella del cementiri ien sala aconfessional /lapobladesegur.cat

L’Ajuntament ha reformat la capella del cementiri de la Pobla de Segur per habilitar-la com a sala aconfessional. La reforma, que ha tingut un pressupost d’uns 83.000€ aproximadament, ha consistit en la reforma de la teulada i la canalització, les parets i el terra interior. De l’exterior, s’ha pavimentat una vorera que rodeja la capella i s’han pintat les parets.

La rehabilitació de la capella en sala aconfessional també ha comportat la retirada de tots els elements religiosos que hi havia, com per exemple les diverses creus.

La Pobla reforma capella cementiri
L’Ajuntament de la Pobla de Segur converteix la capella del cementiri ien sala aconfessional /lapobladesegur.cat

Aquest espai està a disposició de tots els veïns i les veïnes de la Pobla que en vulguin fer ús. Per això han de fer una sol·licitud mitjançant una instància genèrica adreçada a l’Ajuntament.

Per la reforma de la capella del cementiri i l’habilitació com a sala aconfessional s’ha comptat amb el suport econòmic del Pla econòmic per a ens locals en l’àmbit de la Salut de la Diputació de Lleida.