MUNICIPIS

L’Ajuntament de la Pobla de Segur recol·loca el 'Monument als Padrins' d'Antoni Borrell

És obra d’Antoni Borrell i Pujol (1927), dibuixant de còmics i escultor, autor també del monument al General Moragues dels jardins de Casa Mauri i de la majoria de retrats dels alcaldes de la Sala de Plens de l'ajuntament poblatà
Monument als padrins la Pobla de Segur
photo_camera La Pobla de Segur recol·loca el monument als padrins / lapobladesegur.cat

L’escultura s’alça ara sobre una nova peanya amb una font adjunta, prop de l’indret del Parc Alcalde Boixareu on fins fa poc era, a tocar del Casal Cívic (antic Casal dels Avis) i d’on es va retirar per motiu de les obres de remodelació de l’indret.

Monument als padrins la Pobla de Segur 2
El monument als padrins de la Pobla de Segur és obra d’Antoni Borrell i Pujol / lapobladesegur.cat

L’escultura de guix blanc representa una parella d’edat agafada tendrament i vol ser un homenatge a tots els padrins i les padrines de la Pobla de Segur. És obra d’Antoni Borrell i Pujol (1927), dibuixant de còmics i escultor, autor també del Monument al General Moragues dels jardins de Casa Mauri i de la majoria de retrats dels alcaldes de la Sala de Plens de l'Ajuntament de la Pobla de Segur.

L’escultura fou inaugurada el 18 de novembre del 1992 per l'aleshores Conseller de Benestar Social de la Generalitat, Antoni Comas.