MUNICIPIS

L’Ajuntament de la Pobla de Segur aprova uns pressupostos de més cinc milions d’euros

En destaca la partida de 1.340.000 euros per a la construcció del nou camp de futbol
Ple la Pobla de Segur
photo_camera Ple de l'Ajuntament de la Pobla de Segur /lapobladesegur.cat

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat el pressupost per aquest 2021. Els comptes, que van ser aprovats  durant el ple municipal celebrat aquest dijous amb els set vots a favor d’ERC, l’abstenció del regidors de Junts per la Pobla i els vots en contra del PSC, arriben fins als 5.543.819 euros. D’aquesta xifra, un milió i mig d’euros pertanyen a la Residència Nostra Senyora de Ribera.

Segons ha explicat l’alcalde, Marc Baró, del pressupost en destaca la partida de 1.340.000 euros per a la construcció del camp de futbol, un cost de 90.000 euros per la cessió de l’edifici Espai Raier a l’Institut de Muntanya i la destinació de 82.000 euros per l’habilitació d’una sala aconfessional al cementiri. En referència al capítol d’ingressos, el ple ha aprovat suspendre temporalment la taxa d’ocupació de la via pública durant el 2021.

Durant la sessió plenària, els regidors han aprovat per unanimitat la moció per adherir-se al Pacte Nacional per una Mobilitat Segura i Sostenible, del Servei Català de Trànsit, i una moció perquè Catalunya s’inclogui dins les zones afectades pel temporal Filomena del passat gener. El ple, que es va retransmetre en directe i que es pot recuperar al canal de Youtube de l’Ajuntament, també ha aprovat una moció de suport a l’amnistia dels presos polítics i exiliats. En aquest cas, però, ho ha fet amb els dos vots del PSC en contra.