07.12.2022 |
Viure als Pirineus

LITERATURA

Joan Graell presenta a Tremp 'Croquis d'un nu pintoresc i altres narracions'

Presentació del llibre "Croquis d'un nu pintoresc i altres narracions" a l'Espai Cultural La Lira

La Lira Joan Graell
Foto de grup a l’espai cultural la Lira de Tremp/Ajuntament de Tremp
Joan Graell presenta a Tremp 'Croquis d'un nu pintoresc i altres narracions'

El passat diumenge 31 de març va tenir lloc, a l’espai cultural la Lira de Tremp, la presentació de Croquis d'un nu pintoresc de Joan Graell, guanyador del Vent de Port de contes 2018 i els finalistes. A més, enguany, se celebren els 25 anys de la creació d'aquest certamen literari per part de l'entitat trempolina La Casa del Sol Naixent.

L'acte va comptar amb la presència de l'autor Joan Graell, de l'alcalde de Tremp Joan Ubach i personalitats lligades al certamen com il·lustradors, guanyadors d'altres edicions i personalitats del món editorial.

Joan Graell

Croquis d’un nu pintoresc

El conte Croquis d’un nu pintoresc encapçala i dona nom a un recull format per quinze relats més, cadascun amb un estil propi. L’obra ens trasllada a un espai rural en que el límits entre realitat i mitologia es desdibuixen. Joan Graell ens conta a través de tres veus el mite del faune d’una forma mística i poètica. Si el lector vol descobrir el seu significat haurà d’endinsar-se en les seves línies i en una història que de ben segur el deixarà expectant fins als últims mots.

El recull que teniu a les mans representa una trajectòria de vint-i-cinc anys del premi de narrativa Vent de Port. El guardó és convocat des de 1994 per l’associació cultural, recreativa i juvenil La Casa del Sol Naixent, de Tremp. Aquesta gran selecció de contes ens demostra, un cop més, la bona salut i vitalitat de la narrativa curta arreu del territori català.

Joan Graell presenta a Tremp 'Croquis d'un nu pintoresc i altres narracions'
Comentarios