ELECCIONS AL PARLAMENT 12M

Jeannine Abella lamenta que s'hagin perdut dos anys amb Comiols i diu que cal recuperar el temps perdut

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha fet unes declaracions a la premsa des del Mirador de Comiols
Junts Comiols 1
photo_camera Jeannine Abella ha fet unes declaracions a la premsa des del Mirador de Comiols / Anna Berga

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha advertit que “Illa ve a no incomodar el PSOE, no a servir la ciutadania de Catalunya”. Turull ho ha dit des del Mirador de Comiols, en una declaració als mitjans de comunicació, que ha fet juntament amb la cap de llista de Junts+ Puigdemont per Catalunya per la circumscripció electoral de Lleida, Jeannine Abella.

Turull ha assegurat que la credibilitat de Salvador Illa “en matèria de més inversió per Catalunya i un tracte més just del finançament de Catalunya” és “exactament de menys zero”. “I això és una constatació, perquè mentre ell va ser ministre al govern de l'Estat, coincideix en el moment en què l'Estat ha invertit menys a Catalunya”, ha afegit. 

Junts Comiols 2
El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha fet unes declaracions a la premsa des del Mirador de Comiols / Anna Berga

Per la seva banda, la cap de llista de Junts per Lleida, el Pirineu i l’Aran, Jeannine Abella ha lamentat el retard en l’execució de la segona fase del projecte del túnel de Comiols. Abella ha denunciat que s’hagin perdut dos anys i ha assegurat que cal recuperar el temps.

En la mateixa línia, ha recalcat que aquest és un projecte vital per la gent del Pirineu, i especialment per la gent del Pallars Jussà. També ha recordat que Junts ja va denunciar en el seu dia “que els pressupostos més expansius de la història havien passat de llarg pel Pirineu”. A més, ha recordat l’incompliment de la moció aprovada al Parlament i impulsada per Junts que instava el Govern a executar la segona fase del Port de Comiols al llarg de 2023.