29.11.2021 |
Viure als Pirineus

GEOPARC ORÍGENS

El Geoparc Orígens disposa d’un habitatge per allotjar estudiants en pràctiques i investigadors

L’objectiu és facilitar el treball insitu dels estudiants i investigadors que requereixin llargues estades,

Signatura reglament pis (1)
L'alcaldessa de Tremp amb l'estudiant en pràctiques de l'UAB / geoparcorigens.cat
El Geoparc Orígens disposa d’un habitatge per allotjar estudiants en pràctiques i investigadors

Una estudiant de pràctiques de la Universitat Autònoma de Barcelona inaugura, aquest mes d’octubre, les estades al pis d’estudiosos del Geoparc Orígens que es troba situat a l’Avinguda Espanya de Tremp. El pis, propietat de l’Ajuntament de Tremp, ha estat cedit al Geoparc Orígens per a facilitar que investigadors i estudiosos puguin desenvolupar estudis, recerca i pràctiques dins l’àmbit del Geoparc.

L’objectiu doncs, és facilitar el treball insitu dels estudiants i investigadors que requereixin llargues estades, així com afavorir la convivència i intercanvi entre ells si es donen situacions de convivència i, per tant, convertir-se en una centre de dinamització.

La Universitat Autònoma de Barcelona és una de les primeres universitats amb qui el Geoparc col·labora acollint estudiants de pràctiques des del 2016. De la mateixa manera també acull estudiants de pràctiques d’altres universitats i centres educatius com la Universitat de Barcelona o la Universitat de Girona.

El Geoparc actualment està en vies de participar en un projecte Erasmus Mundus PANGEA amb les universitats de Lille (França), Uppsala (Suècia), la Universitat NationalandKapodistrian d’Atenes (Grècia) i la Universitat de Minho (Portugal). Els seus estudiants vinculats al Màster de Paleontologia i Patrimoni Geològic tindran també l’oportunitat de fer recerca al nostre territori i utilitzar el pis d’estudiosos.

El Geoparc Orígens disposa d’un habitatge per allotjar estudiants en pràctiques i investigadors
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad