25.05.2022 |
Viure als Pirineus

JOVENTUT

Gairebé 70 joves participaran al camp de treball local de la Pobla

L’oferta d’oci per als joves aquest estiu es concentrarà sobretot durant el mes de juliol amb el camp de treball i la tercera edició del Fem Colla, el concurs de colles de la Festa Major.

Camp de Treball la Pobla 2
Foto de família dels participants al Camp de Treball la Pobla/lapobladesegur.cat
Gairebé 70 joves participaran al camp de treball local de la Pobla

Amb l’arribada de l’estiu l’Ajuntament de la Pobla torna a posar en marxa el camp de treball local per a joves de 12 a 18 anys. Aquest any la inscripció ha estat de nou un èxit i la xifra de participants s’enfila als 68, 28 més que l’any anterior. “Que la xifra de participants augmenti cada any ens demostra que el camp de treball  ja és un projecte consolidat i, alhora, atractiu pels adolescents del nostre poble”, explica Sílvia Servent, regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Pobla.  A més, aquest any el camp de treball compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Torre de Capdella, ja que les joves d’aquest municipi realitzen el voluntariat a l’escola bressol de la Plana de Mont-ros.

Amb el camp de treball l’ajuntament vol oferir una activitat per als adolescents que els sigui atractiva i que, alhora, els doni un primer contacte amb el món laboral. El camp de treball es desenvoluparà els matins del mes de juliol i els participants faran 15 hores de voluntariat en quatre àmbits diferents: infància, manteniment, gent gran i persones amb diversitat funcional. L’objectiu del projecte és promoure la participació i el compromís dels joves i, a més, crear vincles amb el poble. Finalment, els participants tindran una recompensa: passar un dia tots junts al parc de Port Aventura que, enguany, es farà conjuntament amb els participants dels camps de treball de Tremp i Talarn, que han iniciat el projecte aquest estiu.

L’oferta d’oci per als joves aquest estiu es concentrarà sobretot durant el mes de juliol amb el camp de treball i la tercera edició del Fem Colla, el concurs de colles de la Festa Major. A més, enguany, a l’agost i per les llàgrimes de Sant Llorenç també podran gaudir d’un parell de tallers d’observació d’estels i la Via Làctia a càrrec de Celístia Pirineus.

Gairebé 70 joves participaran al camp de treball local de la Pobla
Comentarios